Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Altra Superior 4.0 W Coral

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 249.00 лв. 169.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Altra Superior W е средно-омекотена трейл обувка за средни и дълги дистанции съобразена със спецификите на дамското стъпало. Zero-drop платформа, FootShape анатомично-оформено предно ходило и Innerflex технология за естествено и ефективно бягане. DuraTread™ Outsole и TrailClaw™ грайфер, за добър контакт на всякакъв терен. 
Новата версия Superior 4.0 e дори по-лека, здрава и удобна от легендарния си предшественик.  

Предназначена за:
- трейл, тренировки и състезания

Технически характеристики:
- Fully Cushioned Zero Drop™ Platform
- FootShape™ Toe Box
- Среден пласт: Dual Layer EVA with A-Bound™ Top Layer, InnerFlex™ Technology
- Грайфер: DuraTread™ Outsole with TrailClaw™
- Височина на платформата: 21 mm
- Тегло: 187 гр.

Технологии:
Fully Cushioned Zero Drop™ Platform: равно, балансирано омекотяване без изкуствено повдигане на петата. Тази платформа подсигурява естествено бягане като не стимулира приземяването пред центъра на тежестта (overstriding). Приземяването е балансирано, върху цялото стъпало, без изразен пик на удара в петата. Костите на тялото са изправени и позицията на бегача естествена и не натоварваща за дълги бягания без контузии.

FootShape™ Toe Box: широка платформа за пръстите в предната част на обувката подсигурява естественото разширяване на костите на предното ходило при приземяване. Палецът сочи напред и е в оптимална позиция за мощно оттласкване. Това води до отпуснатост и комфорт на стъпалото, силен тласък в края на крачката и правилно натоварване на краката. Стъпалото има нужното пространство да омекоти удара и да последва с мощно оттласкване за ефективно тичане.

Gaitertrab™: Система за закачане на гета без страп под подметката. 

TrailClaw™: Стратегически разположени канали в грайфера под метатарзалните кости за отличен контрол и мощно оттласкване напред.

InnerFlex™: мрежа от канали в средния пласт на подметката целящ репликиране на естественото свиване и разгъване на ходилото за по-висока ефективност на движението.


Fit4Her™ : форма съобразена с анатомията на дамското стъпало

Допълнителна информация

За Altra Footwear
Altra е иновативна компания от Юта, САЩ, създадена от професионални трейл бегачи търсещи комфортна, равна обувка за дълги разстояния. Терминът Zero Drop е измислен от създателите на Altra и днес е олицетворение на неутралните обувки за бягане без наклон между петата и пръстите. Технологиите използвани в обувките Altra допринасят за намаляване на приземяването пред центъра на тежестта (overstriding), стимулират правилното преминаване през стъпалото без ексесивни пронация или супинация и подготвят стъпалото за завършващо мощно оттласкване през палеца. Всяка обувка Altra е създадена да помага на бегачите да тичат по-ефективно и с по-малко контузии.

Повече за Алтра можете да намерите в нашия блог