Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kånken Green

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 189.00 лв.

Семейство
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kånken е класическата училищна раница на Фиелревен от 70-те години, която днес дефинира понятието за модерна градска чанта. Classic Kånken има ципове, които осигуряват достъп до основното отделение. Направена от изключително устойчив на износване винилов плат. Включва вътрешен джоб, който съдържа изолационна подложка за сядане, презрамки и дръжки. Арктическата лисица е стилно позиционирана в рефлекторно лого на гърба.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Как да разпознаем оригинала? Запознайте се с отличителните белези на оригиналния Фиелревен Конкен и разберете как да се предпазите от фалшификатите в нашата статия "Оригинал или фалшификат? Какъв е вашият Kånken"

Допълнителна информация

Външен материал: 100% Polypropylene, Vinylon-F: 100% vinylal
Височина: 38 см
Широчина: 27 см
Дълбочина: 13 см
Тегло: 300 гр
Обем: 16 литра
Вграден дъждобран: Не
Система за носене: Фиксирана