Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Vivobarefoot Primus Lite II Bio

(1 потребителска оценка) оценете продукта
Цена: 259.00 лв. 210.00 лв.

Размер
Цвят

Описание на продукта

Vivobarefoot Primus Lite II Bio e най-новият продукт на Виво, целящ да използва иновативни, по-чисти и екологични материали. Обувката е направена от Susterra Propanediol, лек нетоксичен биосинтетик с невероятно високи показатели, произведен от царевица, без петрол и други увреждащи субстанции; Дишащи мрежести панели, изработени от влакна на растителна основа Sorona. Новият Примус е безвреден за краката ви и за планетата.

- 45% естествен каучук, 10% Bloom-подметка и 45% синтетичен микс. 3 мм босонога платформа за максимална сензорна обратна връзка и минимални смущения. За да тренирате усилено и прецизно здравината на стъпалата си.
- Мрежата и стелката са изработени от растителни влакна на основата на Sorona® - което прави обувката една от най-чистите за околната среда обувки в света.
- Algoe Bloom Performance стелка.

Допълнителна информация

За Vivobarefoot

Vivobarefoot е иновативна компания разработваща минималистични обувки за ходене, бягане и туризъм. Обувките на Vivo съчетават концепцията за неутрално стъпване (широк предноходилен корпус и zero drop) с ултра тънка непробиваема подметка и отлично сцепление на всякакъв терен.