Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Hestra Ergo Grip Active Uni

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 199.00 лв. 169.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Hestra Windstopper Ergo Grip Active са леки, ветроустойчиви ръкавици за аутдоор дейности с Ergo Grip конструкция (коройка с предварително извити пръсти, минимален излишен материал и шевове, позиция за оптимално сцепление и добър захват) 
Лека ветроустойчива GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze мембрана в горната част на ръкавицата и козя кожа на дланите за максимална здравина и еластичност.


Външен материал
GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze : 100% полиестер.
Длани: Козя кожа

Вътрешен материал
100% полиестер.

Допълнителна информация

За Hestra
Hestra e семейна шведска компания специализираща екслузивно в производството на висококачествени ръкавици от кожа и синтетични материали. Основана през 1936г. в Хестра, Швеция, днес компанията се ръководи от 3-то и 4-то поколение наследници на създателя Матрин Магнусон. Дизайнът и разработката на всички модели се прави в Швеция. Производството е изнесено в собствени фабрики, като семейство Магнусон собственоръчно подбират кожата, вълната и други суровини използвани в производствения процес. Качеството и дълговечността на продуктите на Hestra са световно признати. Икони на фрийрайд ските като Майк Дъглас и Сет Морисън доверяват ръцете си на Hestra.