Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Hestra Narvik Wool Terry Mitt

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 329.00 лв. 263.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Hestra Narvik Wool Terry Mitt е топла двойна лапа с натурално оцветена агнешка кожа и вътрешна сменяема ръкавица от 100% вълна. Ръчно изработени в майсторката работилница на Hestra в Унгария. Narvik дишат изключително добре и пазят ръцете сухи и топли в студено време. Много подходящи за активен спорт в студен климат.

Външен материал
Горна част изработена от импегниран с гренландска вакса микс от органичен памук и полиестер. Длан от натурално оцветена и импрегнирана агнешка кожа.

Вътрешен материал
Топла сменяема вътрешна ръкавица от 100% вълна.

Функционалност
- Кожена каишка с велкро регулатор
Снежен ръкав с ластик
- Карабинер

ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Допълнителна информация

За Hestra
Hestra e семейна шведска компания специализираща екслузивно в производството на висококачествени ръкавици от кожа и синтетични материали. Основана през 1936г. в Хестра, Швеция, днес компанията се ръководи от 3-то и 4-то поколение наследници на създателя Матрин Магнусон. Дизайнът и разработката на всички модели се прави в Швеция. Производството е изнесено в собствени фабрики, като семейство Магнусон собственоръчно подбират кожата, вълната и други суровини използвани в производствения процес. Качеството и дълговечността на продуктите на Hestra са световно признати. Икони на фрийрайд ските като Майк Дъглас и Сет Морисън доверяват ръцете си на Hestra.