Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Dalbello Quantum Free 105 W

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 1119.00 лв. 671.00 лв.

Пол
Размер

Описание на продукта

Dalbello Quantum Free 105 W е средно твърда и лека дамска фрирайд/туринг обувка със среден обем.

Данни от производител:

Предназначение: фрирайд / туринг
Тегло: 1230гр. (размер 265)
Щраймери: 3 Alu-Mircro + Powerstrap 30mm
Широчина (last): 100mm
Обем (volume): среден/висок
Индекс на твърдост (flex): 105
Пластмаса: POLYAMIDE COMPOSITE
Подметка: Vibram
Съвместим с автомати: Tech
Диапазон на движение в режим за ходене: 67° (40° напред + 27° назад)

Съвместима с индивидуални ортопедични стелки SIDAS:
 ДА (всички разновидности)

Технологии:
- QRT (Quick Removable Tongue) - външен език, който може да бъде бързо премахнат за удобно ходене и диапазон на движение на глезена от 67 градуса.
- Low Cuff Hinge Point - ниско пивотно захващане на яката с долната част на черупката за по-естествено натоварване на яката напред и назад.
- Contour 4 - анатомично оформени зони (малеоли, ладиевидна кост, 1-ва и 5-та предноходилна кост) намаляващи нуждата от модификации на черупката

Какво още получавате от нас?

Гаранция за фит Скишарки
Всички обувки закупени от Скишарки са гарантирани за добър фит за 6 месеца от закупуването им. Ние ще подберем най-подходящата обувка за Вашия крак и ще направим нужните корекции по нея още преди да я вземете от магазина. Ако на склоновете усетите дискомфорт, Скишарки ще продължи да извършва безплатни boot fitting услуги в проблемни за Вас зони в рамките на 6 месеца от закупуването, включително корекции по черупка, чорап, борд, щраймери и пр, за да сте сигурни, че карането ще е удоволствие.

Повече за boot fitting услугите ни прочетете тук.

Допълнителна информация

Описание на производителя:

Quantum Free 105 W с специално проектирани за жени скиори, които търсят много гъвкави обувки за ски туринг туризъм. Моделът съчетава контрол и предаване на мощността  плавно. Тайната е в неговата иновативна конструкция на черупката и маншета от две части, която позволява малко тегло, анатомично прилягане и висока твърдост. Все пак тази твърдост изобщо не влияе на свободата на движение. Тъй като двукомпонентният маншет X с двойна връзка позволява повече от 65° диапазон на движение, което прави прехода лесен и без усилие! При спускане удълженият маншет осигурява пренос на мощност без загуба, страхотна опора и отличен контрол на ските. Широката лента за захранване и две лесни за хващане катарами за ефективно и гладко затваряне осигуряват странична стабилност. Подобреният механизъм позволява по-голям наклон напред и може много бързо да бъде сменен от режим туринг към каране и обратно. Ексклузивната дамска подплата IF Touring Sport с подплънки със средна плътност и допълнително задържане на петата предлага изключителен комфорт и задържане и може да се адаптира към индивидуалната форма на крака. Профилирана рокер подметка Vibram с двойна плътност предлага добро сцепление при ходене и катерене плюс плавен трансфер на силата към автомата и ските.