Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Aclima LightWool Hoodie W

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 229.00 лв.

Пол
Размер
Цвят

Описание на продукта

Aclima LightWool Hoodie e технична тънка вълнена термо-блуза с дълъг ръкав от 100% мериносова вълна. Компактна качулка, ръкави с дълъг маншет и двупосочен цип за отлична термо регулация. 
LightWool Hoodie е подходящо за активни дейности като алпийски ски, туринг ски, колоездене или бягане. Качулката е с малък обем и пасва добре под каска.

Серията Light Wool е най-тънката и фина вълнена материя на Aclima с дебелина на влакното от 17,5 микрона и тегло 140 гр./кв.м. Light Wool е изключително мека и нежна на допир. Направена е от 100% Total Easy Care (TEC) мериносова вълна. Тя запазва чудесни термо-изолиращи качества дори когато е мокра. Мериносовата вълна не поема неприятни миризми и може да бъде носена продължително време без нужда от изпиране. 

Препоръчва се за:
Дейности на открито със среден до висок интензитет при топло до хладно време.

Състав:
100% мериносова вълна:
- 140 гр./кв.м.
- 17,5 микрона

Тегло:
169 гр.

Допълнителна информация

Aclima е норвежки бранд, специализиращ в производството на облекла от мериносова вълна. Основана през 1939 г., Аклима произвежда всичките си облекла в собствена фабрика във Валга, Естония при спазване на най-високи стандарти за качество. Вълната се доставя от сертифицирани ферми в Нова Зеландия и Австралия. 

Скишарки е официален вносител на Aclima AS за България.