Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Keb Eco-­Shell Anorak

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 929.00 лв. 650.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Fjällräven Keb Eco­Shell Anorak e минималистичен функционален анорак с трислойна мембрана от разтеглив Eco-Shell материал. Отлична кройка, минималистичен дизайн с 3/4 цип, отлична вентилация и големи гръдни джобове. Перфектен за бърза защита от елементите, когато най-много ви трябва.

Подробно описание:
Замръзнали ръце... силен вятър не ви позволява бързо да закопчаете ципа на якето? Аноракът ще ви спести тези неудобства. Функционален, високо-технологичен анорак за сериозни приключения в променливо време през цялата година. Произведен от разтеглив Eco-Shell, за свобода на движение и здравина при ниско въздействие върху околната среда. Материалът е здрав, естествено следва движенията на тялото и вентилира от влагата при активно движение. Перфектен избор за трекинг и ски туризъм. Кройката е минималистична и внимателно обмислена. Качулката прилепва добре като е предвидено достатъчно място за каска. Аноракът има 3/4 двупосочен водоустойчив цип с вътрешен защитно капаче, което е лесно да се отвори в двата края за вентилация. Просторните гръдни джобове са достъпни дори когато носите раница с кръстен колан. Всеки джоб има вътрешен мрежест джоб за малки предмети като мобилен телефон например. Вентилационни двупосочни ципове под мижниците освобождават излишната топлина.

Eco-Shell е водоустойчива, дишаща, здрава мембрана, третирана с импрегнация без флуорокарбон. Eco-Shell е направена от рециклиран полиестер и всички емисии по време на производството и транспорта на материала са компенсирани в полза опазване на климата.

Keb Eco­Shell Anorak е носител на престижната ISPO награда за иновации в екипировката за спортове на открито.

    

Видео

Допълнителна информация

Външен материал: 100% рециклиран полиестер
Приложение: Трекинг / Алпинизъм / Ски-туризъм
Тегло: 540 гр в размер М
Мембрана: 100% полиестер
Транспорт на влага: 26.000 гр/м2/24ч
Воден стълб: 30.000 мм