Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kånken Laptop 15" Royal Blue

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 229.00 лв.

Семейство

Описание на продукта

Fjällräven Kånken Laptop 15" е модификация на класическата училищна раница на Фиeлрeвен от 70-те години, предназначена за носене на 15-инчов лаптоп. В допълнение към основните характеристики на модела Classic, Kånken Laptop има допълнително подплатено отделение за лаптоп, както и подплатени презрамки за повече удобство при носене. Направена от изключително устойчив на износване винилов плат. Включва вътрешен джоб, който съдържа изолационна подложка за сядане, презрамки и дръжки. Арктическата лисица е стилно позиционирана в рефлекторно лого на гърба.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Размери:
Височина: 40 cm
Широчина: 28 cm
Дълбочина: 16 cm
Тегло: 460 g
Обем: 18 L

Как да поръчам? Свържете се с нас през формата ни за контакт или ни се обадете на посочените телефони. Ние ще Ви изпратим раницата на посочен от Вас адрес с наложен платеж.

Допълнителна информация

Размери:
Височина: 40 cm
Широчина: 28 cm
Дълбочина: 16 cm
Тегло: 460 g
Обем: 18 L