Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

High 5 Sports Bar

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 3.50 лв.

Описание на продукта

SportsBar е плодов пълнозърнест енергиен десерт, който се предлага в разновидности с леко шоколадово или карамелено покритие.

- Високо съдържание на прости и сложни въглехидрати
- Може да се използва като част от зареждаща програма преди състезание или за възстановяването на запасите от гликоген след тренировка
- 55 гр

Със своите по-малко от 10% мазнини, SportsBar е  здравословна алтернатива на захарните и шоколадови изделия, която ще ви засити за дълго време с малко калории.

HIGH5 е британска компания, която вече повече от 20 години е сред лидерите на пазара за хранителни добавки. Продуктите на HIGH5 са създадени от най-добрите съставки и не попадат в списъка на Световната анти-допингова агенция със забранени вещества. Стоките на HIGH5 са подходящи за всички, които се занимават с колоездене, триатлон, дълги бягания, планински туризъм или просто упражняват тежка физическа дейност. HIGH5 ще ви помогне да бъдете по-бързи, по-издържливи, по-силни и същевременно с усмивка на лицето. При разработването на продуктите на HIGH5 се съчетават висококачествени съставки и модерни технологии. Нашите хранителни добавки се използват от атлети от световна величина в едни от най-тежките спортове. Независимо дали се стремите да подобрите спортните си постижения, ускорите горенето на мазнини, да повишите енергийните си нива или да захраните възстановяването си след тренировка – HIGH5 ще ви даде нужния тласък, за да го постигнете.

Допълнителна информация