Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Re-Kånken Deep Violet

(1 потребителска оценка) оценете продукта
Цена: 199.00 лв.

Семейство

Описание на продукта

Fjällräven Re-Kånken е специално издание на раничките Конкен, произведен изцяло от полиестер извлечен от 11 броя рециклирани пластмасови бутилки. Ре-Конкен е боядисан със SpinDye технология, намаляваща драстично използването на вода и химикали в процеса. Раницата има ципове, които осигуряват достъп до основното отделение. Включва вътрешен джоб, който съдържа изолационна подложка за сядане. Логото на арктическата лисица е стилно и дискретно позиционирано на гърба.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Как да разпознаем оригинала? Запознайте се с отличителните белези на оригиналния Фиелревен Конкен и разберете как да се предпазите от фалшификатите в нашата статия "Оригинал или фалшификат? Какъв е вашият Kånken"

Видео

Допълнителна информация

Външен материал: 100% рециклиран полиестер
Височина: 38 см
Широчина: 27 см
Дълбочина: 13 см
Тегло: 395 гр
Обем: 16 литра
Вграден дъждобран: Не
Система за носене: Фиксирана