Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kajka 65 Graphite

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 699.00 лв.

Пол
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kajka 65 e функционална трекинг раница за дълги преходи. Изключително удобна за носене благодарение на системата за регулиране Perfect Fit. Основно отделение с преграждане за мокър и сух багаж. Безкраен набор от интелигентни функции за безпроблемно придвижване и бивакуване.

Подробно описание:
Здрава, удобна и заредена с функции - въпреки сравнително скромния си външен вид, Kajka е усъвършенствана трекинг раница в класическия дух на Фиалрейвън. Сега с дървена рамка от финландска бреза, която замества стандартните алуминиеви рамки за подобрена гъвкавост и намалено въздействие върху околната среда. Системата за носене Perfect Fit е предназначена да разпределя правилно тежестта на изключително тежки товари. Настройките на гърба включват както дължина на корпуса, така и ширина на презрамките. Широкият колан за кръста предлага висока степен на комфорт при дълги преходи. Основното отделение се зарежда от върха и има заключване против сняг. Раницата също така разполага с голям вертикален отвор в предната част и още един в долната част, за лесен достъп до съдържанието. Основното отделение може да бъде разделено на горна и долна част. Долната част има мокро и сухо отделения, за лесно сортиране на влажното и замърсено оборудване от останалата част на багажа. Удобни джобове с цип са поставени в горния капак, отстрани и на кръстния колан. Горният капак може да се отстрани и да се носи като кръстна или гръдна чанта. Две каишки от всяка страна осигуряват ефективна компресия без блокиране на отворите на страничните джобове. Вградени са свирка на ремъка на гърдите и дъждобран с рефлектори. 

Постижения и награди:
Kajka е любимата раница на туристи от цял ​​свят. Раницата е пусната в продажби през 2008г. През 2009 е обявена за продукт на годината от шведското списание Utemagasinet и е победител в теста "Големи раници" на финландската публикация Retkis през 2011 година.

Допълнителна информация

Външен материал: 600D 100% Polyester, Vinylon F 100% Vinylal
Височина: 76 cm
Широчина: 35 cm
Дълбочина: 28 cm
Тегло: 3200 g
Обем: 65 L
Вграден дъждобран: Да
Джоб за лаптоп: Не
Система за носене: Perfect Fit