Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Nathan VaporMag 2.5L

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 259.00 лв. 219.00 лв.

Категория
Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Nathan VaporMag 2.5L e лека и функционална дамска състезателна жилетка/раница за трейл и ултра бягане. VaporMag е дамския вариант на популярната VaporZach, разработена по точни спецификации от шампиона (Зак Милър) Zach Miller. Обемът от 2,5 литра е съобразен със състезания и тренировки на технични къси и средни дистанции или други трасета с добре заредени пунктове. Ниско тегло и изчистени детйли характеризират VaporZach. Включва 2х ExoShot 355мл меки бутилки.

Основни характеристики:
- 2х ExoShot 355мл меки бутилки
- джобове на презрамките за бутилки, телефон и хранителни добавки
- два гръдни ремака за пристягане на раницата
- джоб в горната част на гърба за допълнително оборудване
- тунелен джоб в долната част на гърба за яке, среден слой облекло или допълнителна бутилка, достъпни и без сваляне на раницата
- джоб с цип в долната част на гърба за ценности


Тегло: 
113 гр
 без бутилки
206 гр
 с 2х ExoShot бутилки

За Nathan Sports
NATHAN Sports е американски бранд, лидер на пазара в разработката на специализирана екипировка за бягане. Серията продукти Running Essentials™ на NATHAN e ориентирана към ефективността по време на бягане, за да ви помогне да постигнете най-доброто от себе си. Продуктовите линии включват жилетки със система за хидратация, колани, ръкохватки, бутилки, активна видимост и рефлективни жилетки, предназначени да ви помогнат да бягате по-силно и по-дълго.

Допълнителна информация