Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Hammer Perpeteum Endurance 8:1 Caffe Latte

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 8.00 лв.

Категория

Описание на продукта

Hammer Perpeteum 8:1 е спортна напитка на прах разработена специално за нуждите на атлетите в ултра-дългите дисциплини. Hammer Perpeteum е горивото, от което имате нужда за тренировки и състезания с висок интензитет, продължаващи от 3 часа до няколко дни. Perpeteum е резултат от дългогодишна разработка и тестване в ултра-дисциплините. Той е източник на сложни въглехидрати, протеин, мазнини, амино киселини и електролити, покриващи нуждите на организма по време на изключително дълго и интензивно натоварване. Амино киселините съдържани в Perpeteum блокират натрупването на лактат и намаляват ефекта на мускулна треска, а лецитинът (извлечен от соя) е идеален за максимизирането на производство на енергия от депозираните в организма мазнини. 

Разновидността Caffe Latte съдържа 25мг кофеин

Предимства:
- подходящ за много-часови или много-дневни състезания и тренировки
- 270 калории
- 7 гр протеин
- 2,5 гр мазнини
- 25 мг кофеин
- възстановява електролитния баланс
- произведен в САЩ
- изцяло натурални съставки
- лек и лесен за усвояване
- не съдържа глутен и изкуствени подсладители

Начин на приемане:
Разтворете 1 пакет в 475-828мл вода (в зависимост от теглото Ви). Консумирайте на всеки час по време на физическа активност продължаваща над 3 часа.

Състав:
малтодекстрин, изолиран соев протеин, гроздов сок, оризов декстрин, соев лецитин, кафе, натурални аромати, трисодиев фосфат, амино киселини (л-карнозин, л-карнитин, л-тартрат), холин битартрат, стевия, хром полиникотин, кафеин. 

Допълнителна информация