Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Altra Torin Knit 3.5 Gray

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 289.00 лв. 199.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Altra Torin Knit 3.5 - неутрални обувки за бягане предназначени за дълги дистанции. Торин се завръща още по-удобен от преди във версия 3.5. Нова плетена горна част. По-прецизна система за притягане на обувките. Отлични за дълги шосейни тренировки и състезания. Torin съчетават Zero-drop платформа, FootShape анатомично-оформено предно ходило и Innerflex технология за максимална ефективност. 

Предназначена за:
- маратон, полу-маратон, асфалт, лек трейл, обемни тренировки, дълги дистанции, ходене

Технически характеристики:
- Fully Cushioned Zero Drop™ Platform
- FootShape™ Toe Box
- Engineered Knit Upper - горна част от технична оплетка
- Среден пласт: Dual Layer EVA with A-Bound™ Top Layer, InnerFlex™ Technology
- Височина на платформата: 28 мм
- Тегло: 265 гр.

Технологии:
Fully Cushioned Zero Drop™ Platform: равно, балансирано омекотяване без изкуствено повдигане на петата. Тази платформа подсигурява естествено бягане като не стимулира приземяването пред центъра на тежестта (overstriding). Приземяването е балансирано, върху цялото стъпало, без изразен пик на удара в петата. Костите на тялото са изправени и позицията на бегача естествена и не натоварваща за дълги бягания без контузии.

FootShape™ Toe Box: широка платформа за пръстите в предната част на обувката подсигурява естественото разширяване на костите на предното ходило при приземяване. Палецът сочи напред и е в оптимална позиция за мощно оттласкване. Това води до отпуснатост и комфорт на стъпалото, силен тласък в края на крачката и правилно натоварване на краката. Стъпалото има нужното пространство да омекоти удара и да последва с мощно оттласкване за ефективно тичане.

Допълнителна информация

За Altra Footwear
Altra е иновативна компания от Юта, САЩ, създадена от професионални трейл бегачи търсещи комфортна, равна обувка за дълги разстояния. Терминът Zero Drop е измислен от създателите на Altra и днес е олицетворение на неутралните обувки за бягане без наклон между петата и пръстите. Технологиите използвани в обувките Altra допринасят за намаляване на приземяването пред центъра на тежестта (overstriding), стимулират правилното преминаване през стъпалото без ексесивни пронация или супинация и подготвят стъпалото за завършващо мощно оттласкване през палеца. Всяка обувка Altra е създадена да помага на бегачите да тичат по-ефективно и с по-малко контузии.

Повече за Алтра можете да намерите в нашия блог.