Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kånken Card Wallet Различни Цветове

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 79.00 лв.

Семейство
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kånken Card Wallet e малък джобен портфейл, изработен от издържлив G-1000 HeavyDuty плат. Отделения за карти, сгънати банкноти и джоб с цип за монети. Част от серията Kånken Essentials.

Fjällräven Kånken
 Essentials е серия от функционални аксесоари, създадени специално за лесно организиране на всичко, което искате да вземете в любимата си Kånken раница. Аксесоарите в серията Kånken Essentials са изработени от ваксиран здрав G-1000 HeavyDuty плат, използван в най-високия клас облекла и раници на Фиелревен.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Как да разпознаем оригинала? Запознайте се с отличителните белези на оригиналния Фиелревен Конкен и разберете как да се предпазите от фалшификатите в нашата статия "Оригинал или фалшификат? Какъв е вашият Kånken"

Допълнителна информация

Външен материал: G-1000 HeavyDuty. 65% Полиестер, 35% Органичен памук
Височина: 7.5 см
Широчина: 11 см
Дълбочина: 2 см
Тегло: 59 гр