Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kånken Mini Frost Green - Peach Pink

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 159.00 лв.

Семейство
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kånken Mini е умалената версия на класическата училищна раница на Фиелревен от 70-те години. Kånken Mini има ципове, които осигуряват достъп до основното отделение. Направена e от изключително устойчив на износване винилов плат. Включва вътрешен джоб, който съдържа изолационна подложка за сядане, презрамки и дръжки. Арктическата лисица е стилно позиционирана в рефлекторно лого на гърба.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Как да разпознаем оригинала? Запознайте се с отличителните белези на оригиналния Фиелревен Конкен и разберете как да се предпазите от фалшификатите в нашата статия "Оригинал или фалшификат? Какъв е вашият Kånken"

Видео

Допълнителна информация

Външен материал: 100% Polypropylene
Височина: 29 см
Широчина: 20 см
Дълбочина: 13 см
Тегло: 220 гр
Обем: 7 литра
Вграден дъждобран: Не
Система за носене: Регулируеми презрамки