Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kånken Photo Insert Black

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 219.00 лв. 197.00 лв.

Семейство
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kånken Photo Insert е изцяло обновен и подобрен, за да срещне и най-високите изисквания на професионалните фотографи. Той е подплатен органайзър за фотоапарат, който ще превърне Вашия Конкен в професионална фотографска раница. Органайзърът се побира перфектно в моделите Kånken Classic и Kånken Laptop, но може да бъде използван и като самостоятелна фотографска чанта. Включва движими прегради с отделения за две фото-тела, обективи, филтри, мемори карти и пр. 

Част от серията Kånken Essentials.

Fjällräven Kånken
 Essentials е серия от функционални аксесоари, създадени специално за лесно организиране на всичко, което искате да вземете в любимата си Kånken раница. Аксесоарите в серията Kånken Essentials са изработени от ваксиран здрав G-1000 HeavyDuty плат, използван в най-високия клас облекла и раници на Фиелревен.

За Kånken - Правите гърбове са щастливи гърбове. Първата раница Kånken е произведена през 1978 по проект за подобряване на стойката на шведските ученици. Проблеми с гръбначния стълб са наблюдавани при млади групи ученици, във време когато чантите за рамо са били популярни. Kånken идва с множество прости, но чисти функции. Раницата скоро се превръща в честа гледка в училищата из Швеция. Идеята да се ползва раница за училище бързо се разпространява, а с нея и раниците Kånken. Kånken е направена от здрав, лек Vinylon F. Голямото основно отделение с цип по периферията е удобно и лесно за достъп. Двата странични джоба могат да се ползват за бутилки с вода. Джоб с цип на гърба и рефлекторно лого допълват минималистичния дизайн.

Как да разпознаем оригинала? Запознайте се с отличителните белези на оригиналния Фиелревен Конкен и разберете как да се предпазите от фалшификатите в нашата статия "Оригинал или фалшификат? Какъв е вашият Kånken"

Допълнителна информация

Външен материал: G-1000 HeavyDuty. 65% Полиестер, 35% Органичен памук
Височина: 37 см
Широчина: 26.5 см
Дълбочина: 12 см
Тегло: 630 гр