Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Keb Eco-­Shell Jacket Dusk

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 999.00 лв.

Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

Fjällräven Keb Eco­-Shell Jacket e високо-функционално яке с трислойна мембрана от разтеглив Eco-Shell материал. Минималистичен дизайн с фиксирана качулка, лесно достъпни джобове на гърдите и вентилационни отвори под мишниците.

Подробно описание:
Функционално, високо-технологично яке за сериозни приключения в променливо време през цялата година. Произведено от разтеглив Eco-Shell, за свобода на движение и здравина при ниско въздействие върху околната среда. Материалът е здрав, естествено следва движенията на тялото и вентилира от влагата при активно движение. Перфектен избор за трекинг и ски туризъм. Кройката е внимателно обмислена. Качулката прилепва добре като е предвидено достатъчно място за каска. Якето има двупосочен водоустойчив цип с вътрешно защитно капаче, което е лесно да се отвори в двата края за вентилация. Просторните гръдни джобове са достъпни дори когато носите раница с кръстен колан. Всеки джоб има вътрешен мрежест джоб за малки предмети като мобилен телефон например. Вентилационни двупосочни ципове под мишниците освобождават излишната топлина. 

Eco-Shell е водоустойчива, дишаща, здрава мембрана, третирана с импрегнация без флуорокарбон. Eco-Shell е направена от рециклиран полиестер и всички емисии по време на производството и транспорта на материала са компенсирани в полза опазване на климата.

  

Допълнителна информация

Външен материал: 100% рециклиран полиестер
Приложение: Трекинг / Алпинизъм / Ски-туризъм
Тегло: 570 гр в размер М
Мембрана: 100% полиестер
Транспорт на влага: 26.000 гр/м2/24ч
Воден стълб: 30.000 мм