Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Fjällräven Kaipak 38 Pine Green

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 399.00 лв.

Пол
Цвят

Описание на продукта

Fjällräven Kaipak 38 e практична здрава раница за еднодневни преходи или няколко дневни трекове между хижи. Подходяща е и за катерене, алпинизъм и ски-туринг. Направена от изключително здрав G-1000 HeavyDuty Eco материал. С едно голямо отделение, джоб с цип на гърба, два джоба в капака, ергономичен кръстен колан с два джоба за дребни предмети. Система за закачане на щеки, ски (A-frame) и сечива.

"Искахме да създадем лесна за употреба раница с добре омбислени детайли и много удобна система за носена. Кайпак е направена от най-здравия ни плат G-1000 HeavyDuty Eco. Основата има двоен слой найлонов плат, който предпазва от влага."
Дизайнер: Нийл Фернандез

Подробно описание:
Лека и здрава раница от изключително здрав G-1000 материал, проектирана за бързи и леки еднодневни преходи, няколко дневни трекове между хижи, катерене, алпинизъм и ски-туринг. Множество отлично обмислени детайли. Комфортна система за носене с подплатени презрамки и голям ергономичен кръстен колан. Обширно основно отделение завършващо с пола против сняг. Капакът има два джоба (в единия се помещава включения дъждобран). Джоб с цип на гърба позволява съхранение лавинна екипировка или лесно достъпни дрехи. Два големи мрежести джоба за бутилки, система за закачане на щеки, ски (A-frame) и сечива допълват детайлите на Кайпак 38.

  

Допълнителна информация

Външен материал: Основа: 500D 100% полиамид. Тяло: G-1000® Heavy Duty Eco: 65% полиестер, 35% памук
Височина: 65 cm
Широчина: 32 cm
Дълбочина: 27 cm
Тегло: 1600 g
Обем: 38 L
Вграден дъждобран: Да
Джоб за лаптоп: Не
Система за носене: Фиксирана. Ергономичен кръстен колан.