Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Raidlight Top Extreme Jacket MP+

(0 потребителски оценки) оценете продукта
Цена: 349.00 лв.

Категория
Пол
Цвят
Размер

Описание на продукта

RaidLight Top Extreme MP+ Jacket e ултра лека водоустойчива мембрана от най-висок клас.

За този сезон якето е подобрено, добавна е еластична мамбраната MP+ с воден стълб: 20.000 мм на необходимите места и теглото му е намалено до 220 гр.

Отговаря на всички изисквания за задължителна екипировка на състезания по планинско бягане в Европа. Сгъва се в собствения си джоб с цип. Рефлективни елементи за добра видимост в тъмното. Джобът с цип може да се ползва за гелове и дребни предмети, когато якето е облечено. Еластични отвори за палците не позволяват ръкавите да се движат нагоре. Прозрачният отвор за часовника позволява да следите данните си без да запретвате ръкавите.

Основни характеристики:
- Транспорт на влага: 15.000 гр/м2/24ч
- Воден стълб: 20.000 мм
- Пълен цип
- Джоб с цип за съхранение на якето
- Рефлекторни панели
- Прозорец на китката за видимост на часовник
- Ластик за стягане на кръста и на качулката 

Тегло: 220 гр.

Допълнителна информация

За RaidLight
Raidlight e френска марка пионер в екипировката за трейл бягане. Основана е през 1999 г. от Беноа Лавал, запален бегач, който има зад гърба си над 100 трейл състезания на всички континенти. Компанията е базирана в сърцето на планинския масив Шартрьоз във френските Алпи. Raidlight е специалист в ултра-леката екипировка бягане като продуктите и покриват целия спектър на спорта: текстилни облекла, раници, щеки, обувки, системи за хидратация и пр. Високата серия облекла LazerDry на RaidLight се произвежда изцяло във Франция.