Ски обувки с гаранция за добър фит – премахнете неизвестните в избора на екипировка

Ски обувките са най-критичния елемент в екипировката ни. Те са пряката връзка между краката ни и плъзгащата повърхност на ската. Обувка, която не пасва добре, може да провали деня ни на склоновете и да попречи на развитието ни като скиори. Големи ли са? Дали не са прекалено тесни? Защо ме притискат на малкия пръст? Пак ли ще ми изтръпват краката в тях? В Скишарки премахваме неизвестните в избора на ски обувки. Ние ще подберем най-подходящата обувка за вашите ортопедични особености, стил на каране и предпочитания към терен. Заставаме с името си зад всяка обувка, която продаваме и я гарантираме за добър фит през целия сезон (срок от 6 месеца от покупката). Какво още ви даваме, прочетете по-долу в статията…

Ски обувки препоръчани от професионален bootfitter

Скишарки е първият лицензиран Master+ Bootfitter в България с лиценз от Masterfit University (USA). Master+, наричан още Dark Arts, е най-високото ниво на bootfitting сертификат издаван от американската асоциация на бутфитърите. От създаването на магазина ни, имаме ясни цели – да сложим край на болките в краката по време на каране и да повишим ефективността на скиорите за повече усмивки по склоновете.
Всички обувки закупени от Скишарки са гарантирани за добър фит за 6 месеца от закупуването им. Ние ще подберем най-подходящата обувка за Вашия крак и ще направим нужните корекции по нея още преди да я вземете от магазина. Ако на склоновете усетите дискомфорт, Скишарки ще продължи да извършва безплатни boot fitting услуги в проблемни за Вас зони в рамките на 6 месеца от закупуването, включително корекции по черупка, чорап, борд, щраймери и пр, за да сте сигурни, че карането ще е удоволствие. Ако все още не сте доволни, ще Ви върнем заплатената сума изцяло и без въпроси.
Грайнд в зоната на главата на 5-та предноходилна кост в Atomic Redster WC 150

Закупили сте обувки от друг търговец?

Модификация на Rossi Hero 130. Повече място е нужно за главата на 5-та предноходилна кост
Няма проблем. Ние ще се погрижим за Вас и ще дадем гаранция за всяка извършена boot fitting услуга в рамките на 6 месеца от манипулацията.
Разгледайте колекцията ни внимателно подбрани ски обувки тук.
Повече за boot fitting услугите ни научете тук.
На разположение сме за всякакви въпроси, които може да изпращате през контактните ни форми или като коментар под този пост.
Снежна зима и здраво каране!
Екипът на Скишарки