Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

Skisharki Best 5

Skisharki Best 5

Магазин Скишарки организира пролетно предизвикателство за всички бегачи "Skisharki Best 5". Предизвикателството отчита 5-те най-добри представяния в състезания по бягане в България за периодa 1 март - 2 юли 2017, за които има публикувано официално класиране с времеизмерване и са с дължина над 10 км.

Условия за участие

В Skisharki Best 5 могат да участват всички бегачи, които са харесали страницата на Скишарки във фейсбук https://www.facebook.com/skisharki/ и участват в състезания по бягане между 01.03.2017 и 02.07.2017 г.

Правила на предизвикателството

 1. Период на предизвикателството:
  От 1 март 2017 до 2 юли 2017 година - общо 4 месеца, или 18 седмици.

 2. Състезания включени в предизвикателството:
  В предизвикателството ще бъдат включени всички състезания по бягане в България за периодa посочен в точка 1, за които има публикувано официално класиране с времеизмерване и са с дължина над 10 км.

 3. Участници в предизвикателството:
  Участват всички бегачи, които са харесали страницата на Скишарки във Фейсбук и имат поне 5 участия в състезания описани в точка 2.

 4. Класиране:
  Класирането ще се извърши на базата на 5-те най-добри представяния на всеки участник, отговарящ на условията в точка 3. Ще има две категории - жени и мъже и ще се използва системата за статистика и aнализ на резултати Runalizator. Моментното и крайното класиране ще се формира от средния индекс на представяне (performance index) на състезателите и може да се следи тук.

Награди

Скишарки ще награди най-добрите в надпреварата. Първенците в категория "жени" и "мъже" ще спечелят обувки за бягане Altra Zero Drop, а призьорите на второ и трето място ще получат специалeн ултра-лек топ на RaidLight.