Магазин за спортна екипировка и аксесоари

Посетете нашия магазин: гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2

За нас

За нас

Скишарки е вносител на екипировка за спортове на открито. Целта ни е да предоставим правилната екипировка в точния размер. Предлагаме пълната гама продукти на скандинавските марки FjällrävenAclima и Hestra. Ски обувки от TecnicaNordica и Dalbello. Трекинг обувки Hanwag. Trail running екипировка на Raidlight и LaSportiva. Шосейни и трейл обувки за бягане на Altra Footware. Слънчеви очила и ски маски от носителите на RedDot награда Gloryfy Unbreakable Eyewere.

Ние сме квалифицирани да подберем и модифицираме Вашите ски и трекинг обувки така, че да Ви пасват перфектно. Изработваме индивидуални стелки за ски, трекинг и ежедневни обувки с материали на OrthoMove и Sidas.

Обичаме да сме на открито и работим в услуга на българските планинари, скиори, катерачи, бегачи, ориентировачи и други приключенци. Внимателно подбираме продукти с доказани висока функционалност и качество, защото мястото на екипировката е в планината, а не в гардероба. Марките които предлагаме демонстрират отлични практики в използването на възобновяеми ресурси и опазването на околната среда.


Екипът

Румен Йорданов | Съдружник
Румен е любител скиор, планинар и бегач на средни и дълги разстояния. Сертифициран Master+ Bootfitter от Masterfit University (USA). Румен обича планината и семейството си. Той е съпруг и горд баща на две деца.

Васко Илински | Съдружник
Васко е ски инструктор, уиндсърфър, по професия програмист. Той е сертифициран Master+ Bootfitter от Masterfit University (USA). В малкото си свободно време разхожда огромния си боб-тейл Ферди и се чуди как да не стои в града.

Константин Коцев | Съдружник, Главен бутфитър
Коцев е енциклопедист. Той е консултантът ни в бягането и е главен бутфитър на Скишарки. 
Отзиви на наши клиенти

"Едно голямо Благодаря на магазин Skisharki за огромното внимание, което ми обърнаха при избора на ски обувки, и майсторлъка при изработката на нови стелки за тях"
Стоян Харалампиев

"Изключително големи благодарности към Skisharki... Благодарение на тях вече карам с точния размер обувки, а не с по-голям номер както досега"
Димитър Барфончовски

"Много ви благодаря за личното внимание... Желая ви много успехи, смелост и мечти и съм сигурна че ще ги имате"
Яна Обретенова

"Изключително обслужване, адекватен и супер коректен персонал! 6 от 6 (пет звезди са малко)!"
Асен Илиев

"Чудесно обслужване и професионализъм ще срещнете в Skisharki! Момчетата са внимателни, отговорни и с внимание към детайла."
Мария

"Благодарим за прекрасното професионално обслужване. За вниманието и търпението да се отговаря на всеки въпрос."
Весела Николова

"Отлично обслужване и отношение! Рядко срещано за нашите ширини съчетание на компетентност, професионализъм, отзивчивост и позитивизъм"
Зоя Христова

"Действително имате специално отношение към всеки клиент"
Веселин Дочев